Kantoorruimte Eck en Wiel

Kantoorruimte Eck en Wiel

Doejenburg 23
4024 HE Eck en Wiel

Omschrijving

Per direct beschikbaar!
Ruime kantoorruimte op industrieterrein Doejenburg in Eck en Wiel. Het kantoor heeft een totale oppervlakte van +/- 95 m2 en is als volgt ingedeeld:

De entree is aan de voorzijde waarna u in de hal terechtkomt die doorloopt tot aan de keuken. Direct na binnenkomst bevindt zich aan de rechterzijde een grote kantoorruimte. Daarachter bevinden zich nog twee afzonderlijke kantoorruimtes. Er is ook een badkamer aanwezig met daarin een wastafel en zitbad. In de keuken is het toilet te vinden evenals de meterkast.

Verwarming
Het kantoor is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het installeren van airco’s is in overleg mogelijk.

Locatie
Het kantoorpand bevindt zich centraal in Nederland op industrieterrein Doejenburg. Dit industrieterrein is de laatste jaren flink uitgebreid en gemoderniseerd. Er is een goede verbinding met zowel de A15 als de A2.

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de voorzijde van het pand op eigen terrein.

Huurprijs
In overleg

Huur- en opzegtermijn
In overleg

Betaling
Huur en BTW per kwartaal vooruit. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden aan de hand van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Reacties zijn gesloten.

Kraskrom Beheer B.V.